Barcelona prospera

imatge bcnprospera

La Cecot desenvolupa el projecte ‘Barcelona prospera’ centrat en l’atenció de la nova pobresa a la capital catalana

El projecte “Barcelona prospera”, que s’està duent a terme des de la delegació de la Cecot al districte de Sant Martí, compta amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i  hereta la metodologia emprada per la Cecot en l’atenció al col·lectiu de persones en situació de nova pobresa.

En aquest marc, la Cecot està treballant en xarxa amb serveis,  entitats i equipaments del territori per donar resposta a les necessitats sòcio-laborals dels usuaris. Aquestes persones, que han vist la seva situació vital i econòmica afectada per la pèrdua de feina, tenen un perfil diferent del de les persones tradicionalment usuàries d’aquests serveis.

El projecte realitza una primera diagnosi sobre aspectes sòcio-econòmics a partir del qual es defineixen les accions d’orientació  adequades.  S’ofereixen dues possibilitats d’itinerari per a la inserció; el laboral i el de requalificació, així com la participació en mòduls grupals de millora la capacitat resilient i de cerca de feina per internet.

Es realitzen, en paral·lel,  tasques de prospecció per a la creació d’una eina especifica de gestió d’ofertes de feina i de gestió d’ofertes de voluntariat professional.

Finalment, les persones que presenten un perfil compatible amb l’emprenedoria i/o l’autoocupació són derivades a serveis específics per al desenvolupament d’aquestes activitats.

Inscriu-t’hi a:

www.cecot.org/bcnprospera

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: