FPiT a la jornada “Beneficis en la reinserció laboral per a dones post-càncer de mama i altres col·lectius en risc d’exclusió”

Caixa Fòrum

Pere Ejarque, assessor d’RSC de la Cecot, durant la jornada

La Fundació Cecot Persona i Treball va participar en la jornada organitzada per l’Associació LIVE! sobre la reinserció laboral per a dones post-càncer de mama i altres col·lectius en risc d’exclusió social.

L’acte es va celebrar el 13 de novembre al Caixa Fòrum de Barcelona i va comptar amb la presència de representants de diferents entitats: l’Institut Català de les Dones, el Servei d’Ocupació de Catalunya, Comissions Obreres, el Centre Vidaria, Corresponsables, el Col·lectiu Ronda, i la Fundació Cecot Persona i Treball, representada per Pere Ejarque.

Durant la jornada es van desenvolupar dues taules rodones sobre la problemàtica de la reinserció laboral de les dones que han patit càncer de mama.  També s’hi va recollir el testimoni de diverses afectades que han viscut en primera persona aquesta malaltia i les seves dificultats per reprendre l’activitat professional.

Per a més informació http://livehoyempiezounanuevavida.com/

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: