FPiT, amb l’ocupació industrial

Dijous 23 de març la Fundació Cecot Persona i Treball va participar en una jornada sobre el futur de la indústria, titulada “Experiències innovadores i tendències de l’ocupació industrial: estem preparats?”, i organitzada pel Consell Comarcal del Vallès Occidental i l’Ajuntament de Terrassa.

L’acte va comptar amb la participació del President de la Comissió de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Joan Carles Paredes; el Tinent d’alcalde de Desenvolupament Econòmic, Indústria i Ocupació de l’Ajuntament de Terrassa, Miquel Sàmper; i de representants de diferents administracions, organismes i empreses.

En la jornada, que va tenir lloc a l’Edifici Qu4drant.0 del Vapor Gran de Terrassa, Pere Ejarque, responsable d’intermediació laboral de la Fundació Cecot Persona i Treball, va expressar-hi la fortalesa del teixit industrial de l’entorn i els reptes que afronta en un futur a mitjà i a curt termini.

Més de 50 persones –entre tècnics d’administracions locals, representants polítics, sindicals, món acadèmic, i empreses– van omplir l’espai de debat.

20170323_122320 (2)

Una imatge de la jornada

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: