La Cecot, present en el Manifest per uns territoris socialment responsables

L’assessor en RSC de la Cecot, Pere Ejarque, va participar en el Seminari de Territoris Socialment Responsables organitzat per Respon.cat a Vilanova i la Geltrú

2017-06-08_Territori_Socialment_Responsable_Respon.cat_Sala_plena1

La patronal Cecot, mitjançant l’assessor de Responsabilitat Social Pere Ejarque, va participar en el  Seminari de Territoris Socialment Responsables que va tenir lloc el passat dimecres a la Biblioteca-Museu Víctor Balaguer Vilanova i la Geltrú.

L’acte, organitzat per l’associació Respon.cat, va acollir 100 experts en responsabilitat social, provinents d’associacions empresarials com la Cecot, administracions locals i comarcals i organitzacions socials.

Durant l’acte, Ejarque ha afirmat que a l’entitat “volem continuar sensibilitzant les empreses en l’àmbit de la RSC: d’una banda, fent emergir tot el que ja han desenvolupat; de l’altra, acompanyant les organitzacions en la incorporació de mesures concretes, com ara els Plans d’Igualtat i els Plans de Conciliació”.

Al llarg del matí es van desenvolupar sessions de reflexió i debat entre els diferents agents convocats. Durant les sessions de treball van debatre i fer propostes per ampliar les aliances i estendre la incorporació dels valors de responsabilitat social en el seu dia a dia.

A la tarda va tenir lloc la taula rodona amb diversos representants dels àmbits públic i privat, moderat pel coordinador de Respon.cat, Josep Maria Canyelles i es va proclamar el “Manifest de Vilanova i la Geltrú per uns territoris socialment responsables”, amb presència del conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, Josep Rull.

El manifest defineix un Territori Socialment Responsable com un ecosistema de valors ètics, compromisos responsables i actituds sostenibles localitzats en un territori a partir de la suma, interacció i corresponsabilització de les organitzacions i de les persones, que permeten abordar-hi els reptes de sostenibilitat amb solucions que creen valor compartit.

Els comentaris estan tancats.

%d bloggers like this: